Az oldal tetejére

idHAIR Termékbemutató Workshop


Szeretnél te is minden vendéged igényének megfelelni? Itt a lehetőség! Vegyél részt ingyenes Termékbemutató Workshopunkon és tudd meg milyen egy igazán egyedi és sokszínű fodrász márkával dolgozni!

Az idHAIR széles termékkínálatából hajtípusnak megfelelően tudsz válogatni a termékek közül, így biztosítjuk számodra azt, hogy vendégeidnek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsd.

A termékbemutató során megismerheted:

Az idHAIR márka festékeit: az alacsony ammónia tartalmú HAIR PAINT és az ammónia-, PPD, és rezorcinol mentes, gyengéd HAIR PAINT FREE hajfestékeket.

A természet harmóniája ihlette Exclusive Elements vegán, glutén-, parbén-, foszfát és illatanyagmentes hajápolóit, valamint Styling és Finish hajformázóit, melyek személyre szabott megoldást nyújtanak, legyen szó rövid, hosszú, göndör, egyenes, szőke vagy festett hajról.

Niophlex 3 lépéses hajszerkezet újjáépítő kezelésünket, mely védelmet nyújt minden kémiai kezelés során. Alkalmazhatod keratinos hajegyenesítés, dauerolás, hajszínezés során vagy akár önálló kezelésként is.

Colour Bomb balzsamunk, ami a hajszín ápolás új generációja. Egylépéses folyamat során egyszerre élénkíti és táplálja a festett hajat egészen a következő szalonlátogatásig.

Solutions termékcsaládunkat, mely 7 féle hajproblémára nyújt megoldást.

Fodrászoktól fodrászoknak

A termékek összetevőiről, megfelelő használatáról és fortélyairól White Hair szalonunk fodrászai tartanak előadást és bemutatót, akik már hosszú évek tapasztalatával és több ezer elkészített frizurával büszkélkedhetnek. Az ő szakmai felügyeletük és támogatásuk mellett tudod kipróbálni a fodrászok számára sokszor kritikusnak tekinthető őszhaj fedés, barna haj világosítás, szőke haj hamvasítás és vörös hajfestés technikákat a gyakorlatban. A modelleket és a szükséges eszközöket mi biztosítjuk számodra. Felmerülő kérdéseidre pedig azonnal választ kaphatsz, így a workshop végére biztosan nem marad benned kétely a termékek használatával és festési technikákkal kapcsoltban.

Program

  • 9:00 - 10:00 Bemutatkozás, termékismertető
  • 10:00 - 10:15 Szünet
  • 10:15 - 10:45 Anyagkikeverés, receptek megbeszélése
  • 11:30 - 13:30 Workshop
  • 13:30 - 14:00 Ebédszünet
  • 14:00 - 16:00 Workshop folytatása
Következő termékbemutató

2020.02.09. (Vasárnap), 9:00-16:00

Helyszín

1117. Budapest, Bercsényi utca 21. , White Hair szalon

A résztvevőknek kizárólagos akciókkal és kedvezményekkel kedveskedünk a helyszínen, így érdemes a jelentkezésre kattintani, hiszen csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani!
Érdeklődik ajánlatunk iránt?
Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy munkatársunk a lehető leghamarabb vissza tudja hívni Önt!

Visszahívást kérek


A hívás Ön számára nem jár költségekkel

JELENTKEZÉSI LAP